logo op zwarte achtergrond web use 1024

Onze disciplines: Foto’s voor gebruik website, presentatie en styling, fashion shoots, schaduwvrije set up voor product fotografie, mobiele flits set voor studio op locatie, 360 graden fotografie, concept fotografie, portret fotografie, interieur fotografie en ontwerp en art work. Ook denken we graag mee bij het creëren van specifieke visuele uitingen, bijvoorbeeld ten behoeve van marketing of campagne acties.

Het blijft overigens niet bij enkel het maken van de foto. Desgewenst denken we mee in de presentatie en aankleding van alles dat zich binnen het kader gebied van de foto bevind. Dit kan zijn een hotelkamer, een representatief gedekte tafel, maar bijvoorbeeld ook de juiste sfeer rondom een ontvangstbalie. Dit zijn zomaar wat voorbeelden. De foto is het visitekaartje van uw bedrijf, deze presentatie moet je volledig benutten, en helaas word dit nogal eens onderschat.

Over visitekaartjes gesproken, ook voor ontwerp voor concept, art work, logo en bijvoorbeeld visite kaartjes kunt u bij ons terecht. Ook hier geld, alles valt of staat met de presentatie van uw onderneming, opdracht of project, en ook hier helpen we u graag bij!

Kwaliteit en betaalbaarheid, voor ons synoniemen met elkaar, simpelweg omdat we vinden dat een ieder recht heeft op kwaliteit en deze bereikbaar moet blijven. Elke fotoshoot staat op zich, en wij vinden dat iedere opdracht een persoonlijke tint moet hebben, immers, geen 1 ruimte of situatie is hetzelfde. De prijzen echter, houden we bij voorkeur het liefst helder, duidelijk en transparant. Als voorbeeld: U hebt een twintig tot vijfentwintig tal foto’s nodig ter presentatie voor op uw website. Gemiddeld zijn we hier een 2 tot 3 uur voor aanwezig op locatie. Voor de nabewerking zijn we gemiddeld een 5 tot 6 uur bezig. In de afronding hiervan houden we overigens ook rekening met het op de juiste manier aanleveren van de foto’s bij uw webdesigner/hoster. Afmetingen, resolutie waarden en specifieke opslag karakteristieken zijn van essentieel belang voor een goede performance op uw website. Voor een dergelijk soort opdracht betaalt u niet meer dan €469,-- excl. BTW. Hier zitten verder geen additionele kosten aan vast.